Košarica

0 proizvoda 0,00 kn

My Cart -

0 proizvoda
Kategorije

Blog

Priprema mesa

utorak, 21. srpnja 2015. 02:48:00 Europe/Zagreb

Kako savršeno ispeći komad mesa ili peradi?

Naravno tko god je probao meso pripremljeno u krušnoj peći ili ispod peke kaže da se sa tim ne može ništa usporediti. Ovakakv način pripreme specifičan je po tome jer se meso priprema polagano u zatvorenoj posudi pa se osim pečenja istovremeno i pirja u vlastitom soku, zbog čega je izrazito mekano i ukusno.

Opširnije
0 Komentar | Objavio Saša Polojac

Sve što trebate znati o konvektomatima

subota, 18. srpnja 2015. 03:48:00 Europe/Zagreb

Sve što trebate znati o konvektomatima (parno kovekcijskim uređajima)

Koji su sve konvektomati na tršištu i za što se sve koriste.

Kako odabrati konvektomat prilikom kupnje?

Kako maksimalno iskoristiti konvektomat?

Opširnije
0 Komentar | Objavio Saša Polojac

Kako odabrati kućnu pećnicu

subota, 18. srpnja 2015. 02:48:00 Europe/Zagreb

Koristite li svoju pećnicu maksimalo?

Što se sve može pripremati u pećnici?

Na koji način odabrati uređaj?

Opširnije
0 Komentar | Objavio Saša Polojac

Kako napraviti savršene buhtle

petak, 17. srpnja 2015. 04:48:00 Europe/Zagreb

Domaće je domaće
Jednostavno i lako

Opširnije
0 Komentar | Objavio Saša Polojac

Kako smanjiti tjelesnu težinu

petak, 17. srpnja 2015. 03:48:00 Europe/Zagreb

Koliko pitanja i koliko odgovora kako da skinete suvišne kilograme?
Koliko načina i koliko preparata da skinete suvišne kilograme?
Koliko znanja i prepisani članaka kako da skinete suvišne kilograme?
A ipak ništa bez baram malo truda i volje :)

Opširnije
0 Komentar | Objavio Saša Polojac

METABO

petak, 17. srpnja 2015. 01:48:00 Europe/Zagreb

Od utorka 22.07.2015 novo u našoj ponudi.

Opširnije
0 Komentar | Objavio Saša Polojac

Foto studio TIME

četvrtak, 16. srpnja 2015. 22:48:00 Europe/Zagreb

Iako na tržištu ima na tisuće firmi koje se bave fotografijom, to jest svatko tko ima foto aparat ujedno je i profesionalni fotograf i o fotografiji zna sve najbolje. Ukratko da Vam prenesemo naše iskustvo.

Opširnije
0 Komentar | Objavio Saša Polojac

Ugljikohidrati

četvrtak, 5. ožujka 2015. 22:48:00 Europe/Zagreb

Ugljikohidrati su velike biološke molekule ili makromolekule sastavljene od ugljikovih (C), vodikovih (H) i kisikovih (O) atoma. Naziv je najčešći u biokemiji gdje se kao sinonimi za njih rabe nazivi saharidi ili šećeri. U bromatologiji ili znanosti o hrani i u mnogim drugim neformalnim kontekstima naziv ugljikohidrat često označava svaku hranu koja je posebno bogata složenim ugljikohidratom škrobom (poput žitarica, kruha i tjestenine) ili jednostavnim ugljikohidratima poput šećera (prisutna u slatkišima, džemovima i desertima).

Opširnije
0 Komentar | Objavio Domagoj Jug

Upoznajte se sa nama

utorak, 3. ožujka 2015. 22:48:00 Europe/Zagreb

Know how

Mi smo tvrtka koja se bavi prodajom ugostiteljske opreme, inventara od 2011 godine iako smo u ugostiteljstvu daleko dulji period. Ono što nas čini bitno drugačijima od drugih je da smo ugostitelji to jest da je odgovorna osoba kuhar sa dugogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu.

Opširnije
0 Komentar | Objavio Saša Polojac

Zdravlje na tanjuru

petak, 6. veljače 2015. 22:48:35 Europe/Zagreb

Pričajući o tome da je „zdrava“ prehrana bljutava, bezokusna i sl puno ljudi misli da hraniti se zdravo je užasno teško i neukusno, ali kroz ovih par recepata bi Vas volio razuvjeriti u to. Zdraviji način  prehrane od ljud zahtjeva samo malo više vremena od odlaska u fast food restorane ili se sve priprema za dan kasnije tj da imate sa sobom na poslu.

Opširnije
0 Komentar | Objavio Domagoj Jug