Da vam malo pomognemo ili jednostavno prenesemo svoje iskustvo pri odabiru fotografa za razna događanja. S obzirom da smo mala firma a i privatno nam je jako bitan omjer kvalitete i cijene.

 

Prijašnja iskustva:

Naravno da nećemo imenovati fotografe ali da li je stvarno moguće da visoka cijena ne znači i visoku kvalitetu? Naravno da ne znači. Jedan od poznatijih foto studija dođe snimiti fotografije osoba i prostora za web u firmu s kojom konstantno surađujemo, imaju kontrolirane uvjete, vremena koliko god im treba, donijeli su sa sobom podosta opreme i stvarno snimili visoko kvalitetne fotografije. Naravno razlučivost fotografije je vrhunska, cijena u skladu s time ali pobogu  od svih fotografija možda jedna koja je stvarno dobra dok ostalo barem po meni kao laiku totalno neupotrebljivo. Budimo zahvalni na mobilnim tehnologijama i slikanju sa istima da se nešto može iskoristiti kada smo na slikanje potrošili masu vremena.

Bliska kolegica je za svadbu angažirala jedan renomirani foto studio i klasična priča evo prošlo devet mjeseci a i dalje nema slika. A slike Vam u stvari trebaju nakon svadbe za pokazati svima ili za 20 godina da se prisjetite trenutaka i naravno da budu savršene.

Stoga svakako pazite koga birate i provjerite prijašnja iskustva

 

Kako smo došli do fotografa:

Kako sam poslovni čovjek tako sam i pristupio situaciji poslao sam 20 upita na e-mailove foto studija. Pričekao dva dana da vidim tko mi je sve odgovorio, naravno s obzirom na poslovnost ako ne odgovore unutar jednog dana a kamoli dva sigurno im ne bi dao da mi rade slike jer kada ih naprave neće se niti tada javljati :). Naravno od 20 upita dobio sam 7-8 odgovora s ponudom cijene i krenuo u razmatranje. Ponude su glasile od klasične šprance to jest cjenika sa milijun opcija u kojima se valjda niti oni sami ne snalaze to jest, odaberete neki manji paket jer Vam je to i više nego dovoljno a kad dođe vrijeme plaćanja platite onaj samo malo 100% skuplji i jako ste sretni svojim slikama to jest i svi oko Vas su sretni jer znaju da ste potrošili hrpu novaca pa Vam govore da su prekrasne jer ipak iza slika stoji poznati studio koji je puno uložio u marketing i promociju a :( u znanje, kvalitetu. Uglavnom odabrači smo one kuji su nam na naš upit poslali neku okvirnu cijenu s kontra upitom što nas stvarno zanima i izmjenom cijene a da nam nisu naturali gluposti koje nam ne trebaj. Nakon odluke koji studio želimo pročešljali smo sve forume i donjeli odluku. Na dogovoru za fotografiranje osoblje je bilo i više nego ljubazno te smo dogovorili posao.

 

Kakvi su bili na terenu:

Fotograf u dogovorenom studiju je došao na vrijeme i naravno u prvom kontaktu se vidjelo da fotograf ima znanje i iskustvo nije nas davio da idemo u šoping centar, park ili nešto slično da mi nas fotografirao. Kompletno slikanje je obavio kod restorana i slike su savršene, nije nas namještao do besvijesti nego je jednostavno znao uloviti trenutaka, a opet na nijednoj fotografiji nitko nije žmirio niti izgledao izvitoperen ( čak i ja dobro izgledam na fotkama :) ) stoga same pohvale.

Omjer plaćeno i dobiveno je i više nego dobar u korist kvalitete :)

Slike, album, dvd su bili gotovi unutar 14 dana

Evo da ne tražite previše sa njihove stranice ću kopirati O nama i kontakte:

 

O nama

Što je Foto Studio Time?

Studio Time je multimedijalni foto i video studio. Naša glavna djelatnost su visokokvalitetna fotografiranja i video-snimanja vjenčanja, a ostale djelatnosti su razne uredske usluge, prodaja foto opreme i piribora, foto i video snimanja raznim drugim prigodama, digitalni tisak te izrada i distribucija foto poklona. Na usluzi smo vam u dva foto studija s trgovinama i to u Zagrebu i Dugom Selu. Za bilo kakva pitanja, informacije ili narudžbe slobodno nam se obratite, rado ćemo vam pomoći!

tudio Time Zagreb

  • Radno vrijeme
  • Radnim danom: 8 - 20 h
  • Subotom: 8 - 14 h

STUDIO TIME