Putem ovog bloga objasniti ćemo Vam sve što Vas zanima o suvremenim tehnologijama u gastronomiji. Objaviti za Vas provjerene i novo pripremljene recepte. Naši partneri će Vam objasniti sve što trebate znati o razno raznim alatima koji se koriste u kućanstvu i profesionali i  dati savjete o čuvanju i održavanju.

 

Što nas čini drugačijima:

Nije nam cilj samo da nešto prodamo, na prvom mjestu želja nam je pomoći Vam da na što jednostavniji način dođete do svog cilja. Ukoliko smatramo da je za Vas bolje ili povoljnije da neku stvar kupite drugdje mi ćemo biti prvi koji će Vam to preporučiti i dati svajet kome se obratiti. Naši partneri su najpoznatije firme u svijetu gastronomije poput tvrtki: Rational, Irinox, Orved, Convotherm, Winterhalter, Meiko, Lavazzini .... U svim tvrtkama smo završili dodatne edukacije i s njihove strane smo osposobljeni da prenosimo znanja novim kupcima ili već postojećim korisnicima.

 

 Što stoji iza naziva Erudio usluge:

Sama riječ Erudio potječe iz latinske riječi učiti, podučavati, pokazivati.

Tvrtku Erudio usluge d.o.o. je osnovao Saša Polojac bacc.oec, Nakon završene osnovne škole u Zagrebu upisao je srednju Ugostiteljsku školu smjer kuhar te je za vrijeme škole dodatno radio u restoranima kako bi u što kraćem roku razvio svoja znanja o gastronomiji. Nakon završene srednje škole također u Zagrebu upisuje specijalizaciju u trajanju godine dana s čime stječe zvanje Kuhar-specijalist. Radi nekoliko godina u nekim Zagrebačkim restoranima poput nekad izrazito poznate Altamire nakon čega upisuje i završava Hotelijersko turistički fakultet u Opatiji smjer gastronomija i restoraterstvo. Sa godinama završava dodatne edukacije kod najpoznatijih svjetskih proizvođača ugostiteljske opreme poput Rationala, Convotherma, Irinoxa idt., te nastavlja sa usavršavanjem najmanje dva puta godišnje. Zadnjih desetak godina prenosi svoja znanja na druge uz konstantnu vlastitu edukaciju. 2011 pokreće vlastitu tvrtku koja se bavi web trgovinom i uslugama edukacija. Cilj pokretanja web trgovine je kako bi kuhari, konobari, ili svi oni koji to žele postati mogli kupovati kod osobe koja će ih znati uputiti u to da li im nešto stvarno treba ili ne, te dati im savjet kako nešto koristiti ili ne koristiti, s obzirom na to da većinom trgovci koji rade slične stvari nemaju niti dana rada provedenog u kuhinji ili za šankom.

 

 

Tko su naši partneri:

Interlink-gastro d.o.o. generalni uvoznik tvrtki Rational, Irinox, Orved, Meiko jedna od najkvalitetnijih tvrtki na području gastronomije u Hrvatskoj sa dobro razvijenim servisom, podrškom arhitekata, te dugogodišnjim iskustvom u opremanju najvećih i najzahtjevnijih kuhinja na našim područjima.

Tehno-Zagreb d.o.o. Generalni uvoznik tvrtki Winterhalte, Convother, Fuema tvrtka koja je zasnovana na kvaliteti i kontinuiranom razvoju. Oprema restorane i hotele koji vode brigu o kvaliteti usluge koju pružaju gostu.

Manal d.o.o. Tvrtka koja se profilirala kroz jedan od najpoznatijih svjetskih brendova F.Dick te Wolfcraft i Mannesmann.

I naravno mnogi drugi od uvoznika, distributera, restorana i hotela.