Košarica

0 proizvoda 0,00 kn

My Cart -

0 proizvoda
Kategorije

O nama

Dobrodošli u našu trgovinu

About Us
Tvrtka ERUDIO USLUGE d.o.o. bavi se edukacijama, uvođenjem novih tehnologija, planiranjem i prodajom profesionalne ugostiteljske opreme. U svom prodajnom programu nudimo strojeve i opremu renomiranih proizvođača: strojevi za pranje posuđa Winterhalter Gastronom, parno-konvekcijske peći Convotherm, kuhinjski višenamjenski strojevi Feuma, uređaji za brzo hlađenje i zamrzavanje namirnica Tecnomac itd.

Naši kvalificirani stručnjaci pružaju edukativnu i servisnu podršku za sve strojeve i opremu. Proces kompletne ili djelomične opskrbe Vašega objekta naša tvrtka čini znatno jednostavnijim – na jednome mjestu možete dobiti savjete vezane uz opremanje Vašega objekta, nabaviti ugostiteljsku opremu koja odgovara Vašim potrebama, kao i sitni inventar, uređaje i sredstva za čišćenje te sve ostalo potrebno za kvalitetno obavljanje posla. Naš tim ima želju korištenjem svojih znanja pribaviti opremu visoke kvalitete po povoljnijim cijenama. Naša znanja sa zadovoljstvom prenosimo na naše partnere i korisnike naših usluga.

Naš Tim

Naš tim čine specijalisti u svojim područjima. Na sva Vaša pitanja pokušati ćemo odgovoriti u najkračem mogućem roku. Slobodno nas kontaktirate i tražite savjet kako ne biste kupovali, servisirali stvari koje Vam ne trebaju već isključivo ono što će najbolje koristiti tipu ili svrsi posla koju radite. Svi članovi tima su specijalizirani u svome području i konstantno se usavršavaju kako bi Vaša suradnja s nama bila na naj višoj razini.
Saša Polojac

Saša Polojac

Kuhar

Specijalist i voditelj prodaje

Bruno Kovačević

Bruno Kovačević

Serviser

Servis i porodaja opreme za vrt

Domagoj Jug

Domagoj Jug

Savjetnik

Savjetnik u sportskoj prehrani

Chuck Norris

Chuck Norris

Financije

Financijski savjetnik