Košarica

0 proizvoda 0,00 kn

My Cart -

0 proizvoda
Kategorije
Pregledaj po
Kategorija
  1. CM - CombiMaster Plus (2)
  2. SCC - Self Cooking Center (1)
Usporedba proizvoda

Nemate proizvoda za usporedbu.

RATIONAL parno konvekcijske peći

 

(SCC61/SCC61G, SCC62/SCC62G, SCC101/SCC101G, SCC102/SCC102G, SCC201/SCC202G)


Osnovne karakteristike svih Self Cooking Center (SCC) uređaja:
- izbornik na hrvatskom jeziku;
- uređaj je opremljen potpuno automatiziranim inteligentnim procesima pripreme namirnica - 7 načina rada:
1. Pečenje, 2. Prženje, 3. Perad, 4. Riba, 5. Pekarski proizvodi, 6. Prilozi, 7. Regeneracija/dovršavanje
– procesi se odvijaju automatski ovisno o veličini namirnica i količini punjenja;
– vanjska boja (stupanj zapečenosti izvana) i temperatura u jezgri namirnice mogu se odrediti na početku
kuharskog procesa;
- aparat ima kontrolu pripreme različitih jela po razinama (Energy Level Control) – različita jela mogu se pripremati
istovremeno (na istom modu rada) a aparat samostalno javlja zvučnim signalom kada je pojedino jelo gotovo
- moguće dostizanje temperature do 300°C;
- ugrađena sonda sa čak 5 mjernih mjesta, pokazivačem neispravnosti uboda i gredicom za lakše pozicioniranje
sonde;
- ugrađen generator pare (bojler) sa automatskim punjenjem vode i programom za čišćenje bojlera;
- 'ClimaPlusControl' – precizno mjerenje, namještanje i regulacija vlage u postocima za vrijeme rada;
- 'HiDensityControl' – patentirana raspodjela energije u prostoru za pripremu hrane;
- mogućnost priključka na tvrdu vodu bez potrebe za omekšivačem vode; čišćenje kamenca se vrši tabletama;
- mogućnost programiranja 350 kuharskih programa i dodjeljivanje naziva na hrvatskom jeziku;
- moguće je pojedinačno podešavanje vremena za svaku pojedinu razinu unutar stroja;
- aparat je opremljen potpuno automatiziranim sustavom za čišćenje sa više stupnjeva;
- 5 brzina ventilatora s mogućnošću programiranja
- Opremljen je USB sučeljem i priključakom za HACCP– podaci su pohranjeni u aparatu i mogu se očitati putem
kabela;
- 3 stupnja ovlaživanja kod pripreme hrane;
- Rad s 1/2 energije (za smanjenje 'vrhova' potrošnje)
- 'Cool Down' - ubrzano skidanje temperature (1°C/sec)
- ugrađeni sustav za odvođenje masnoća;
- ugrađeni ručni tuš s automatskim namatanjem;
- iz sigurnosnih razloga, visina najviše razine za umetanje GN posuda u aparat ne premašuje visinu veću od 1,60 m
od razine poda;

 


(CM61/CM61G, CM62/CM62G, CM101/CM101G, CM102/CM102G, CM201/CM202G)


Osnovne karakteristike svih Combi Master (CM) uređaja:
- Svi CM uređaji imaju 5 osnovnih načina rada: 1. Para (do100°C, pomoću generatora pare, bez dodavanja vode); 2. Suhi (vrući) zrak (do 300°C, za grill, prženje, gratiniranje, ...); 3. Kombinacija para+suhi zrak (do 300°C, za prženje, gratiniranje i pečenje); 4. ''Vario'' kuhanje (30°C - 99°C, za 'fino' kuhanje, blanširanje, kuhanje vakumirane hrane, odleđivanje, ukuhavanje i konzerviranje voća i povrća, i ostale delikatne i osjetljive hrane); 5. Regeneriranje (za regeneriranje hrane na temperaturu posluživanja, bez tvrdih rubova i pretjerane vlažnosti - idealno za bankete!);
- Svi uređaji mogu biti na struju ili na plin, ovisno o Vašim potrebama;
- Svi uređaji opremljeni su ''bojlerom'' (ugrađeni generator pare);
- Imaju mogućnost podešavanja temperature od 30°C -300°C;
- Opremljeni su sondom sa 2 mjerna mjesta (za automatsko mjerenje temperature jezgre hrane);
- Memorija sa mogućnošću pohranjivanja do 50 vlastitih programa;
- Ventilator s 5 brzina;
- ‘Clima Plus’ - sustav koji omogućava čak 6 stupnjeva vlažnosti u unutrašnjosti aparata;
- 'Cool Down' – sustav ubrzanog spuštanja temperature (1°C/sec);
- Ugrađeni sustav za odvođenje masnoća, bez potrebe za dodatnim filterom za uklanjanje masti;
- Ugrađeni tuš;
- USB priključak za HACCP;
- Najviša razina za umetanje GN posude je, iz sigurnosnih razloga, ispod 1,60 m od razine poda;
- U ponudi postoji i veliki izbor dodatnog posuđa/opreme za svaku prigodu i način pripreme hrane;

RATIONAL parno konvekcijske peći